Choď na obsah Choď na menu
 


Znižovanie platov a tunelovanie v štátnej záchranke.

31. 10. 2012

 Drzosť už dnes naozaj nemá hraníc. Štátna záchranka siahla na platy záchranárov, na ich príplatky za sviatky, nočné a výkendové služby. V médiách počúvate o tisícoch eur ktoré podľa slov firmi zmyzli. No u záchranárov to naozaj vrie. Je naozaj pravda že štátna záchranka sa takto snaží celú vec ututlať? Je to možné.Neuveriteľné, že aj vo firme kde ide o ľudské životy sa dejú takéto veci. Ľudský život je vraj nevyčísliteľný. No podľa výplaty záchranára je to veľmi nízka hodnota pokiaľ ľudia ktorý zachraňujú životy budú potrebovať zachrániť z tejto ekonomickej situácie ktorú spôsobilo samotné vedenie štátnej záchranky.

Položme si otázku čo sa stane ak záchranári začnú štrajkovať? Zoberie si to firma na zodpovednosť tým že ohrozí životy ľudí po celom slovensku. A nemýlte sa v tom že ich ohrozujú záchranári. Pretože firma ich k tomuto kroku určite takýmto spôsobom doženie. 

Vyjadrujeme podporu záchranárom a hlavne Petrovi Hubačkovi ktorý sa nebál poukázať na tieto problémy verejne. 

 

Chceta aj vy podporiť záchranárov? Alebo záchranári chcete bojovať za seba? Pokiaľ vaša odpoveď znela áno je tu online petícia.

Pre otvorenie online petície  klikni sem ----> STOP! Znižovaniu platov záchranárom